Firmaet

Nikkarit startet i Finland i 1991. 2005 ekspanderte man til Sverige. I dag har Nikkarit Group ca 160 ansatte i Finland, Sverige og Norge.

Vi er eksperter på listing (fot, gerikter, taklist osv) og karmmontering til alle typer prosjekt. Siden oppstarten har vi listet tusentalls leiligheter og mange spesielle prosjekter. Blant våre prosjekter i Sverige er bla. Victoria toweri Kista, Clarion Hotel Arlanda og Grand Hotel i Stockholm. Leilighets prosjekter er det vanligste for oss.
Med vårt konsept får du fast pris pr montert listmeter inkl materialer, montasje og alle øvrige kostnader. Konseptet har betydlige fordeler for deg som kunde. Vi tar hånd om listmonteringen og dere kan konsentrere dere på helheten med visshet om at listingen er i gode hender. Dere er garantert høyeste kvalitet på listingen til en lavere kostnad om dette skulle utføres med tradisjonelt vis.

Alle montører er ansatt i Nikkarit, vi er registert i Startbank slik at dere vet at vi er en seriøs samarbeidspartner. I Sverige og Finlandhar vi jobb for 7 av de 10 største byggfirmaene og stadig flere velger å prøve oss.

Prøv oss, du kommer ikke til å bli skuffet. Kontakt oss for ett kostnadsfritt tilbud til ditt prosjekt.